logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Toegangscontrole: biometrie

 

Toegangscontrole door biometrie is elke vorm van toegangsbeheer met persoonsidentificatie gebaseerd op fysische kenmerken: vingerafdruk, iris-scan, aderpatronen,..

fingerprint

Een toegangscontrolesysteem op basis van wie iemand is, in andere woorden biometrie, kan u zonder twijfel de beste garanties leveren. Hoe kritischer uw infrastructuren, hoe belangrijker de controle op uw toegangen is.

Biometrische toegangscontrole kan u een grote nauwkeurigheid in uw controle opleveren, dus méér beveiliging. Biometrische systemen worden steeds minder duur en minder bedreigend voor haar gebruikers. Anders gesteld; biometrische toegangscontrole is uit zijn kindersschoenen.  De markt vraagt naar snelle en betrouwbare oplossingen om mensen te verifiëren en/of te identificeren in functie van toegangscontrole.

Biometrische lezer Suprema

Suprema biolite Net MF IP65De BioLite Net is een biometrie lezer voor zowel binnen als buitengebruik (IP 65). De lezer heeft een geheugen voor 5000 gebruikers. De snelheid waarmee de lezer reageert is minder dan één seconde. Het is ook mogelijk om de lezer te gebruiken als alleen vingerprint of vingerprint + code of alleen code of kaart. Lezer is voorzien van 13,56 MHz mifare lezer. Te gebruiken met de nieuwe Biostar software en de 4.3 versie van Bioadmin. De lezer heeft een logboek van 50,000 gebeurtenissen en heeft een 400MHz 8 bit processor. Ook is de BioLite te gebruiken met de secure I/O van Suprema voor een hogere beveiligingsgraad. 60cm × 185cm × 40cm (W × H × D)

€699,00

Stand-alone versie: €429,00

 

 

 

Suprema biolite3 schema

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW