logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Personentoegang, commercieel en industrieel

Toegangscontrole voor personentoegang wordt op industriële schaal toegepast maar ook in kmo, juweliers, kinderopvang, hoog-risico ondernemingen, enz.

Door gebruik te maken van moderne technieken kan op bijzonder kost-efficiënte wijze een drastische verhoging van de veiligheid van de aanwezige personen en het aanwezige materiële goed worden bekomen.

Omschrijving

Toegangscontrole is een zeer belangrijke schakel in vrijwel elk beveiligingsplan. Het is een hulpmiddel om te bepalen wie, waar en wanneer binnen mag.

De herkenning van een persoon kan op verschillende manieren gebeuren, bvb. aan de hand van een badge, een cijfercode, een biometrisch kenmerk, enz... Uiteraard geniet een combinatie hiervan de voorkeur, elke techniek heeft specifieke voor- en nadelen en het is samen met uw installateur-expert dat u tot de beste keuze voor uw situatie kan komen.

De lezer wordt bij de te controleren toegang aangebracht. De controller kan ofwel geïntegreerd zijn (lokale controller), of er kan gekozen worden voor een gecentraliseerde sturing met eventueel de controller gekoppeld aan een computer. Zie hieronder voor meer uitleg.

Soorten controllers

Kenmerken van lokale (ingebouwde) controller (stand-alone):

Kenmerken van een gecentraliseerde controller zonder netwerktoegang:

Kenmerken van een gecentraliseerde controller met netwerktoegang:

 

 

Electro Security Services werkt als systeemintegrator samen met installateurs van mechanische beveiligings- en toegangssystemen. Als specialist van electronische beveiligingssystemen kunnen wij uw wensen op vlak van beveiliging perfect integreren met door u gekozen oplossingen voor mechanische beveiliging.

Aan de hand van uw lastenboek en/of wensen en voorkeuren stellen wij een dossier op met een oplossing die voldoet aan uw eisen maar bovendien staan wij u bij met onze expertise en kennis om u te helpen een voor u ideale oplossing te vinden.

Daarbij houden wij rekening met een strict kwantitatief en kwalitatief definiëerbare kosten-baten analyse. Met andere woorden: wij helpen bij het vinden van een ideale oplossing voor uw beveiligingsvragen aan de laagst mogelijke kostprijs.

 

Klik hierContacteer ons

 

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW