logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Toegangscontrollers

Toegangscontrollers worden gebruikt bij gecentraliseerde toegangscontrole. Er zijn twee mogelijkheden:

1. Centrale controller

de controller staat fysisch gescheiden opgesteld van de lezer (kaart- of badgelezer, cijferklavier of biometrische lezer). Dit heeft een aantal voordelen:

2. Lokale autonome lezer

De controller bevindt zich in de lezer aan het controlepunt. Deze is de goedkoopste oplossing maar is ook niet volledig beveiligbaar omdat er risico is op sabotage en dus ongewenste toegang.

Voorbeelden van centrale controllers:

Paxton Net2 Plus IP ACU met 2A voeding

paxton net2 plus ACUPaxton Plus deurcontroller met standaard een IP aansluiting. De controle eenheden worden verkocht als printplaat of gemonteerd in een metalen of kunststof behuizing met een voeding van 12VDC / 2A. Werkt vanaf Net2 versie 4.14 (3231) Net2 is een toegangscontrole systeem dat in een netwerk geplaatst wordt. Een systeem geplaatst in een netwerk, biedt de volgende voordelen: centrale regeling, gebeurtenisrapporten en flexibele regeling van de toegangsprivileges. Elke controle eenheid maakt deel uit van een netwerk maar kan ook afzonderlijk functioneren, eigen beslissingen nemen en gebeurtenissen rapporteren. De controle eenheid heeft een FLASH-geheugen, wat betekent dat de firmware via de pc bijgewerkt kan worden. Dit is belangrijk, zodat het systeem ook in de toekomst gebruikt kan worden. ACU wordt geleverd in een metalen behuizing met een 12 volt 2A voeding. Afmetingen: 320x232x80 mm.

 

Rosslare AC-225IP deurcontroller

rosslare AC-225IPDeur controller op IP geleverd in een metalen behuizing met voeding 12VDC/2A. Single/dual deur modes, tot 1000 panelen in een netwerk naar 1 pc. Multi-user software steeds inbegrepen. Instelbaar Wiegand formaat: 26,32,34,37,40 bits. Volledige online/offline werking. 30.000 gebruikers, 10.000 gebeurtenissen. Om de controllers onderling te verbinden over de RS485 buslijn kan CAT5 netwerk kabel gebruikt worden.De MD-14 kabel is vereist indien men over RS 232 met het paneel wilt communiceren.

Bruikbaar met alle soorten lezers: cijferklavieren, badgelezers, combinatielezers,...:

Rosslare keypad

Rosslare keypadRosslare kaartlezer AC015

 

 

Rosslare PS-25T autonome lokale controller

Rosslare AC-015

Een autonome lokale controller laat toe om toch op kostenefficiënte wijze de voordelen van de beveiliging geboden door centrale controller units te verenigen met een lage kostprijs. Alarmfuncties, sabotage-veilig, geschikt voor APB.

Bruikbaar met dezelde types en uitvoering van klavieren en lezers als de bovenstaande controllers. Deze units hebben het voordeel ten opzichte van lokale autonome lezers (zonder controller) dat geen sabotage mogelijk is, en dat een voeding met batterij geïntegreerd is. Programmering en/of rapportering gebeurt via een RS232 kabel verbonden aan een pc.

 

 

 

Paxton Switch2 control unit

Paxton Swith2 control unitSwitch2 is een standalone product geschikt voor extern gebruik voor toepassingen die een hoog niveau van veiligheid vereisen. Het systeem bestaat uit een aparte controle eenheid en een lezer (de controle eenheid wordt in de beveiligde zone geplaatst om overbruggingen te voorkomen). Switch2 systemen zijn verdeelbaar en eenvoudig te gebruiken en te programmeren oplossingen, ideaal voor kleine tot middelgrote sites. Switch2 gebruikt hetzelfde ingenieuze kaartenbeheersysteem als het Compact systeem en is eveneens leverbaar in PROXIMITY, magstripe en keypads. Afmetingen 175x170x40 mm

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW