logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Toegangscontrole: biometrie

 

Toegangscontrole door biometrie is elke vorm van toegangsbeheer met persoonsidentificatie gebaseerd op fysische kenmerken: vingerafdruk, iris-scan, aderpatronen,..

fingerprint

Een toegangscontrolesysteem op basis van wie iemand is, in andere woorden biometrie, kan u zonder twijfel de beste garanties leveren. Hoe kritischer uw infrastructuren, hoe belangrijker de controle op uw toegangen is.

Biometrische toegangscontrole kan u een grote nauwkeurigheid in uw controle opleveren, dus méér beveiliging. Biometrische systemen worden steeds minder duur en minder bedreigend voor haar gebruikers. Anders gesteld; biometrische toegangscontrole is uit zijn kindersschoenen.  De markt vraagt naar snelle en betrouwbare oplossingen om mensen te verifiëren en/of te identificeren in functie van toegangscontrole.

Biometrische lezer Suprema

Suprema biolite Net MF IP65De BioLite Net is een biometrie lezer voor zowel binnen als buitengebruik (IP 65). De lezer heeft een geheugen voor 5000 gebruikers. De snelheid waarmee de lezer reageert is minder dan één seconde.

Het is ook mogelijk om de lezer te gebruiken als alleen vingerprint of vingerprint + code of alleen code of kaart. De lezer heeft een logboek van 50,000 gebeurtenissen. 60×185×40 (W × H × D).

 

 

 

Suprema biolite3 schema

 

Biometriesche lezer iEvo

iEvo

 

iEvo Ultimate Rev3 vingerprint lezer zwart opbouw voor binnen of buitentoepassing. Multispectrale sensor die tot 4mm diepte in de vingers kan lezen.

De Ultimate vingerprint lezer is vandaal bestendig, opbouw of inbouw in combinatie met de flushmountkit, multi spectrale beeldsensor. Geschikt voor binnen of buiten gebruik, Thermostaat verwarmde sensor voor buiten gebruik.

Identificatiesnelheid < 0,7s. FRR < 0,1%. FAR < 0,00001%. TCP/IP communicatie.

 

 

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW