logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Sinds de uitvinding van de deurspreekinstallatie concentreert Siedle zich op geleidelijke verbetering. Siedle geeft sinds meer dan 70 jaar aandacht aan deze opgave, met hartstocht, toewijding en een drang naar perfectie, die ieder van hun producten weerspiegelt.

Horen is goed. Zien is veiliger. Beter dan de vraag „Wie is daar“ is de onfeilbare eigen blik. Een videobewaking betekent ten opzichte van de gebruikelijke spraakinstallatie een flinke toename aan veiligheid en comfort. Des te beter, wanneer zij zich zo variabel laat integreren en vormgeven als met de systemen van Siedle.

Siedle deurposten

Het deurstation Compact-Select springt uit door haar buitengewone, moderne en daarbij absoluut bij de functie passend Design. Het voorpaneel uit massief, geëloxeerd aluminium karakteriseert haar verschijning. Op de platte vlakken komt het edele metaal optimaal tot zijn recht. 

Een duidelijke, elegante esthetiek is het kenmerk van het high-end systeem Siedle-Steel. De onzichtbare bevestiging, de volledig vlakke oppervlakken uit massief metaal en de precisie van alle kanten en uitsneden zijn zijn karakteristieke kenmerken. 

Siedle-Classic is de moderne interpretatie van het klassieke deurstation: een voorpaneel uit metaal met luidsprekerrooster en toetsen, in Design, techniek, materiaal en verwerking op de meest actuele stand. 

Siedle brievenbussen

De postnorm DIN EN 13724 vervullen ze allemaal. Ieder beschermt de post tegen vocht en onbevoegde toegang, geen enkele bestaat uit eenvoudig blik. Voorbij deze minimale vereisten spelen Siedle-brievenbussen hun sterke punten uit.  

Siedle binnenposten

Natuurlijk: Hands-free spreken De bezoeker in het gezicht kijken en eenvoudig een gesprek voeren. Zonder hoorn, zonder kabels en zo vanzelfsprekend als een onderhoud functioneren de hands-free telefoons. Hun duidelijke ontwerp zorgt voor een veilige bediening - zonder vergrootglas, puntige vingers en het zoeken naar de juiste knop.

Klassiek: Met hoorn Camerabeeld bekijken, hoorn opnemen, spreken, deur openen, opleggen: Eenvoudiger kan het niet. Eenvoud heeft zijn voordelen: In de intuïtieve bediening. In de techniek, die voor de audioverbinding geen uitgebreide regelelektronica nodig heeft. En in de prijs – hoorntelefoons zijn goedkoper dan vergelijkbare hands-free apparaten.

Comfort De comfort-versie onderscheidt zich van de standaard-videotelefoon door het grotere kleurenbeeldscherm van 3,5 inch, een geïntegreerd beeldgeheugen en het besturingselement in de vorm van een kruis. Daarachter gaan vele functies schuil, die echter alleen zichtbaar worden als ze nodig zijn en die ontzettend eenvoudig te bedienen zijn. 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW