logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Toegangscontrole

 

access controlZoekt u een oplossing voor toegangsbeheer voor een woning, een beheerssysteem voor tijdsregsitratie van personeel, voor het beheer van een bedrijfsparking en/of voor het beheer van een voertuigenpark?

Afhankelijk van het soort project kunnen wij u zowel standaard kant-en-klare oplossingen bieden als u bijstaan in studie, ontwerp, realisatie en installatie van gesofisticeerde systemen.

Wij staan u bij met advies voor een optimale oplossing, zowel wat betreft kost als wat betreft techniek.

Onze na-verkoop dienst staat garant voor een vlekkeloze opvolging bij aanpassing, uitbreiding,

Onze kennis en ervaring met toegangscontrole in zowel grote infrastructuurwerken als kleinere toepassingen staat tot uw dienst.

Het toepassen van toegangscontrole betekent dat de beheerder op elk moment weet wie, waar wanneer in een beveiligd lokaal of domein is binnengekomen.

 

Toegangscontrole kan als volgt worden ingedeeld:

 

Toepassingsgebieden kunnen zijn:

Electro Security Services werkt als systeemintegrator samen met installateurs van mechanische beveiligings- en toegangssystemen. Als specialist van electronische beveiligingssystemen kunnen wij uw wensen op vlak van beveiliging perfect integreren met door u gekozen oplossingen voor mechanische beveiliging.
Aan de hand van uw lastenboek en/of wensen en voorkeuren stellen wij een dossier op met een oplossing die voldoet aan uw eisen maar bovendien staan wij u bij met onze expertise en kennis om u te helpen een voor u ideale oplossing te vinden.
Daarbij houden wij rekening met een strict kwantitatief en kwalitatief definiƫerbare kosten-baten analyse. Met andere woorden: wij helpen bij het vinden van een ideale oplossing voor uw beveiligingsvragen aan de laagst mogelijke kostprijs.

 

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW