logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Toegangscontrole

 

access controlZoekt u een oplossing voor uw toegangscontrole of toegangsbeheer? Een oplossing voor uw woning, of gesofisticeerd systeembeheer voor uw bedrijf of kmo, wij bieden de ideale oplossing voor uw situatie.

Onze kennis en ervaring met toegangscontrole in zowel grote infrastructuurwerken als kleinere toepassingen staat tot uw dienst.

Het toepassen van toegangscontrole betekent dat de beheerder op elk moment weet wie, waar wanneer in een beveiligd lokaal of domein is binnengekomen.

 

 

 

 

Toepassingsgebieden kunnen zijn:

Onze modulaire systemen laten u toe de toegangscontrole volledig zelf te beheren. U bepaalt wie waar wanneer binnen of buiten mag. Het programmeren van een anti-passback functie verhindert het doorgeven van een badge. Alle acties worden electronisch verwerkt en opgeslagen in het systeem.

Waarom kiezen voor Electro Security Services?

Men kan niet lichtzinnig omgaan met de keuze voor een beveiligingsonderneming. Meestal gaat het om een langdurige samenwerking en dan zijn elementen als betrouwbaarheid, achtergrond, technische kennis, marktkennis en ervaring doorslaggevend. Hieronder vindt u een aantal troeven waarmee wij aan deze eisen kunnen voldoen:

1. De beveiligingsonderneming moet erkend zijn. Dit is te herkennen aan het erkenningsnummer van de FOD Binnenlandse Zaken, dienst Private Veiligheid. Voor E.S.S is dit Bi.Z. 20.1561.06

2. Selecteer een onderneming die uitsluitend werkt met INCERT gekeurde materialen en deze op INCERT voorgeschreven wijze plaatst. Indien u later een verzekeringspolis Diefstal afsluit zal u goedkopere tarieven kunnen bedingen.

3. Controleer of de medewerkers van het bedrijf beschikken over een specifieke ID kaart uitgegeven door de FOD Binnenlandse Zaken. Dit is een garantie voor een doorgedreven screening en specifieke opleiding van de drager van deze kaart. U kan deze kaart herkennen aan het merkteken van de FOD Binnenlandse zaken afdeling Private Veiligheid dienst Vigilis. Enkel houders van deze kaart mogen bij u komen in naam van de beveiligingsonderneming.

4. Vraag steeds een grondige veiligheidsaudit. Een professionele audit en conceptstudie dienen opgesteld te worden voor elke werf. Deze is bovendien meestal gratis, maar deze zal wel dienen als onderbouwing voor uw professioneel geconcipiëerde en geplaatste beveiligingsinstallatie.

 

Een beveiligingsonderneming verkoopt namelijk geen standaard product. De medewerkers van de firma Electro Security Services hebben reeds meerdere jaren ervaring met succesvol afgeronde opdrachten in de sector op hun palmares. Wij beschikken over een 24/24 uur service en wij zijn 7/7 dagen beschikbaar en bereikbaar via ons speciale interventienummer. Meer details vindt u op de pagine "Over ons".

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW