logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Over ons

Contact:

My Safety bvba

Telefoon: 09 / 395 98 94

GSM: 0470 / 95 20 10

Adres: Korte Kruisstraat 47, 9000 Gent

BTW nummer: BE 0834.538.015

Erkenningsnummer FOD Binnenlandse Zaken: 20 1771 03

 

Achtergrondinfo

Electro Security Services werkt met een aantal hoog-gespecialiseerde medewerkers. Elk is een expert in zijn vakgebied: camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, branddetectie. Onze medewerkers staan tot uw dienst.

Ons bedrijf heeft unieke ervaring met grote en kleine infrastructuurprojecten in de publieke sector (beveiliging en bewaking van gemeentelijke en stedelijke infrastructuur, musea, ambassades, ... en in de private sector (civiel-militaire high-security, hoog-risico domeinen, industriƫle sites, woningen, juweliers, apothekers,...). Wij leveren advies in, en ontwerp van installaties van beveiligingssystemen. Unieke ervaring met beveiliging en bewaking in de museumsector.

Elk project werd met succes afgerond en opgeleverd. Een groot aantal referenties staan op ons palmares; laat ons u overtuigen door onze vakkennis.

Begeleiden van opdrachten, projectmanagement en projectstudies maken ook deel uit van onze portefeuille. Ervaring met opmaak van projectspecificaties en systeemvereisten voor beveiliging van gevangenissen, asielcentra en andere hoog-risico infrastructuur. Begeleiding met systeemspecificaties en opbouw van systemen voor toegangscontrole, nummerplaat- en gezichtsherkenning, in- en uitbraakbeveiliging, camerabewaking en -opnamesystemen, persoonsalarmen, persoonsbeveiliging, GPS-tracking, enz...

Ook consulting en installatie van elektrische uitrusting, plaatsen van elektrische installaties in nieuwbouwwoningen en verbouwingen, computerbeveiliging en netwerkbeveiling, camerabewaking, branddetectiesystemen, persoonsbeveiliging en hold-up preventie,.,...

Toepassingsgebieden: woning, kmo, industrie, apotheken, juweliers, ambassades, publieke sector,....

De zaakvoerder is ingenieur elektriciteit (specialisatie elektronica) en PMI gecertifieerde project manager.

 

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW