logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Bandit mistgenerator

 

Bij inbraak zullen klassieke alarm- meldingen, zoals sirene en telefoon- doormelding prima werken. Maar het zal dikwijls voorvallen dat de werkelijke menselijke tussenkomst een tiental minuten op zich laat wachten.

Dieven weten dat en hebben slechts een paar minuten nodig om de meest waardevolle spullen te stelen en tijdig weg te komen.

Bandit mistgenerator biedt een unieke oplossing voor dit alsmaar nijpender probleem, dit toestel is immers in staat om in enkele luttele seconden een kamer volledig te vullen met een ondoorzichtige mist. 

bandit na 1,5sec

De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor uw ogen te zien. Deze mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na. Bandit wordt geplaatst in deze ruimte(s) welke de meest waardevolle dingen bevat(ten); dusdanig wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt tot het strikte minimum.

Hieronder vindt u de Bandit mistgenerator en de navul cassettes, wilt u meer info over de bandit vul dan hier het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

mistgenerator Bandit

 

Klik hierContacteer ons

 

 

Demo van de werking van een mistgenerator:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW