logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Inbraakbeveiliging

 

inbraakpogingInbraakbeveiliging van gebouwen is een actueel gegeven. Het aantal woninginbraken is in 2016 met 9,4% toegenomen tegenover 2011 en met 31,8% tegenover 2008!

Elk huis in ons land maakt elk jaar 1 kans op 100 om te worden ingebroken

Elke dag wordt ingebroken in 220 woningen!!


Reden te meer om extra aandacht te besteden aan dit item. Denk hierbij niet alleen aan de materiële schade die een inbraak/diefstal met zich meebrengt. De psychische schade is dikwijls vele malen erger, een inbraak wordt beschouwd als één van de meest traumatiserende criminaliteitsvormen.

inbraakschade

 

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor uw beveiliging? Wij zijn uw specialist voor op maat ontworpen en geplaatste systemen.

Electro Security Services biedt doeltreffende beveiligingsoplossingen, met compleet op maat ontworpen systemen, gaande van een draadloze woningbeveiliging tot geïntegreerde camerabewaking met toegangscontrole, brandbeveiliging en inbraakpreventie en -detectie..

 

 

Maar ook een alarminstallatie in combinatie met een digitale camerabewaking, of een mistgenerator die bij overval, home-jacking of inbraak elke indringer compleet immobiseert en uw veiligheid waarborgt, kunnen door ons worden gerealiseerd. Koppeling aan toegangscontrole en -beveiliging, branddetectie en -alarmering, persoons- en overvalbeveiliging,... zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden van ons beveiligingsconcept.

Electro Security Services levert integrale beveiligingssystemen, onze concepten waarborgen een complete oplossing voor uw noden aan beveiliging en preventie.

Bij een offerte-aanvraag hoort een gratis risico-analyse; dit betekent:

Het beveiligingsplan wordt vanuit onze professionele ervaring opgemaakt rekening houdend met alle specifieke factoren van uw situatie. Wij houden ook rekening met al uw wensen terzake.

De plaatsing wordt door experts uitgevoerd en in de kortst mogelijke tijd zal u eigenaar en gebruiker zijn van een professioneel geïnstalleerd systeem.

Bij oplevering wordt een gedegen opleiding en onderhoudsplan voorgesteld.

Na oplevering volgt een periode van nauwkeurige opvolging van uw systeem.

Klik hierContacteer ons

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW