logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Inbraakbeveiliging: alarmsystemen

 

1. Conceptie van een inbraakbeveiliging

INCERT gekeurde materialen, programmeerbare centrales, professionele detectoren,... worden gebruikt bij de conceptie van onze professionele alarmsystemen. Een grondige risico-evaluatie en het daaruit volgend risicobeheersplan zijn de basis voor een goed geconcipiëerd alarmsysteem. Samen met de noden en verlangens van de klant wordt door ons een systeem ontworpen dat decennia lang aan de behoeften van de klant zal voldoen. Modulaire uitbreidbaarheid, professioneel materiaal en installatie door experts zijn de garantie voor een feilloos funtionerend systeem.

Dan rest de vraag of er wordt gekozen voor een bekabelde inbraakbeveiliging, een draadloze inbraakbeveiliging of een gemengde hybride inbraakbeveiliging.

 

2. Bekabeld of draadloos? Of beide?

 

2.1 Er is reeds bekabeling aanwezig

Is er reeds bekabeling aanwezig, dan is de keuze eenvoudig: centrale, klavier(en), sirene(s) en detectoren worden aangesloten op de bestaande bekabeling.

Een voorbeeld van een bekabeld systeem vind u op deze link.

Wenst u bijkomend een draadloze afstandsbediening, of extra detectoren? Dan kan dat ook op dit systeem worden voorzien.

 

2.2 Er is geen bekabeling aanwezig

Indien geen bekabeling aanwezig is dan is er keuze tussen een zuiver draadloos systeem of een hybride systeem.

Zuiver draadloos systeem:

Hybride systeem:

Dit is een systeem met gemengde technoligie: afhankelijk van uw noden kunnen klavier(en), sirene(s), detectoren zowel draadloos als bekabeld worden aangesloten.

 

3. Modulaire opbouw en integratie

Goed ontworpen alarmsystemen of inbraakbeveiligingssytemen worden zo opgevat dat het mogelijk is op eender welk tijdstip een uitbreiding in te bouwen zonder extra kosten!!

Wenst u bijvoorbeeld een camerabewakingssyteem toe te voegen dat door activeren van een (draadloze) hold-up knop of medische alarmknop beelden doorseint naar een meldkamer samen met alarmering van nooddiensten (politie, MUG, brandweer of andere diensten of personen): geen extra kosten!! Of wenst u een brand-, gas- en/of rookdetectie toe te voegen aan uw bestaande centrale? U betaalt enkel voor het bijgevoegde materiaal zonder extra kosten voor aanpassingen aan uw huidig systeem.

 

4. Meldkamer of geen meldkamer?

Een aansluiting aan de meldkamer maakt de cirkel rond. De meldkamer overwaakt uw systeem, detecteert fouten en defecten, en vooral: zorgt voor onmiddellijke actie wanneer u dit het hardst nodig hebt, namelijk als u overmand door paniek midden een overval, inbraak, brand of medische noodtoestand terecht gekomen bent. Ingeval van inbraak of overval wordt onmiddellijk de politie ter plaatse gestuurd, ingeval van brand of medische nood worden de respectieve hulpdiensten (brandweer, MUG, huisarts, eigen contacten,...) gealarmeerd en ter plaatse gestuurd.

Recent echter wordt door onze firma gloednieuwe inbraakbeveiligingssystemen (bekabeld of draadloos) op de markt gebracht die via IP (internet) of via GSM (GPRS) in verbinding kunnen staan met uw pc of smartphone. In geval van alarm wordt u ogenblikkelijk op de hoogte gebracht van een inbraak. U hebt zelfs de mogelijkheid om beelden opgenomen op het moment van de inbraak ogenblikkelijk te bekijken. In- en uitschakelen, en volledig beheer van uw alarmsysteem behoort bij dit standaard pakket. De communicatiekosten, aansluiting en gebruik van deze applicatie is volledig gratis!

 

 

Wij leveren en plaatsen ook mistgeneratoren ter aanvulling op uw alarminstallatie. Een mistgenerator is in sommige gevallen een bijkomende bescherming. Hierbij valt te denken als een wapen tegen snelkraak en ramkraken, maar ook in geval van een overval kan een mistgenerator een oplossing zijn! 

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW