logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Inbraakbeveiliging: meer informatie

 

...het kan iedereen overkomen...

..een inbraak waarbij alle computers verdwijnen of waarbij een belangrijk deel van de voorraad ontvreemd wordt. Dit zijn voorvallen die de continuïteit van de bedrijfsvoering ernstig in gevaar kunnen brengen maar ook uw klanten in de problemen kunnen brengen. Met behulp van onze inbraakdetectiesystemen en beveiligingsoplossingen kunt u inbraak in veel gevallen voorkomen en door tijdige signalering het risico beperken. Door aansluiting op onze alarmcentrale, gecombineerd met de opvolging van alarmen door de meldkamer wordt ervoor gezorgd dat ieder alarm snel en effectief wordt opgevolgd, iedere seconde van de dag. De oplossing die Electro Security Services u biedt omvat een samenspel van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen, gericht op slechts 1 doel, uw beveiliging afstemmen op uw situatie en behoeftes. Voor het maken van een afspraak voor een grondige analyse en inventarisatie van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden kunt u ons contacteren.

Klik hierContacteer ons

Hieronder ziet u schematisch het verloop van een inbraakpoging tot het ter plaatse komen van een interventieploeg:

(met dank aan G4S) Druk op de "alarm" knop, of de "dispatch" knop om de respectieve simulaties te zien:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

zonering

Een inbraakdetectiesysteem wordt geconcipiëerd in functie van de veiligheids- situatie van het onroerend goed. Een gedetailleerd risico-analyse beheersplan wordt opgesteld met objectieve parameters, en een concept wordt opgesteld dat rekening houdt met alle mogelijke scenario's. De basis filosofie houdt in dat het pand wordt opgedeeld in zones, en de beveiliging ervan zal zorgen voor maximale weerhouding en vertraging van enige ongewenste intrusie.

Een voorbeeld van zonering (zie rechts):

Het alarmsysteem bestaat uit een centrale met daaraan gekoppeld detectoren, bedieningspanelen, alarmeringsfuncties, meldfuncties, en optioneel camerabewaking, brandbeveiliging, toegangscontrole, ...: zie hieronder

schema inbraakdetectie systeem

 

 

Activeren, desactiveren, codes aanpassen, klantbewerkingen uitvoeren,.. gebeurt op een klavier, eventueel met LCD scherm:

klavier
webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW