logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Software

 

Gratis?.....

Inderdaad. Full License. Geen proeftijd. Geen gebruikersbeperkingen. Full support. Alles gratis.

Specificaties:

Voorbeelden:

De professionele centrale met zoekfuncties, die is beproefd in honderden wereldwijde installaties, ondersteunt alle MOBOTIX-functies, Dual-Screen-technologie en is speciaal ontwikkeld met het oog op een zo eenvoudig mogelijke installatie. Hieraan zijn voor gebruikers geen kosten of licentievergoedingen verbonden: het programma wordt geheel gratis ter beschikking gesteld. De software vindt met een druk op de knop automatisch camera's in het netwerk en initialiseert deze voor registratie met videosensor.

Het MxControlCenter biedt een goed overzicht over alle camera's in het netwerk.

Bovenstaand beeld: multiview en plaategrond van gebouw geïntegreerd.

Het MxControlCenter biedt de mogelijkheid van Multiview-weergave met verschillende beeldafmetingen. Via de geïntegreerde lay-outeditor kunnen plattegronden van gebouwen op eenvoudige wijze met slepen-en-neerzetten worden geïmplementeerd.

Alarmmeldingen altijd onmiddellijk in beeld

Zoeken naar gebeurtenissen is met automatisch gesynchroniseerde tijdvolging over meerdere camera's mogelijk.

Bij het zoeken naar aanleiding van alarmmeldingen wordt een reeks functies met elkaar verbonden die het zoeken naar gebeurtenissen sterk vereenvoudigen. De storyboard als filmstrook dient om beelden van gebeurtenissen snel te kunnen doorzoeken. Met de lijst van gebeurtenissen kunnen deze snel worden doorzocht aan de hand van tijdcriteria. In de gebeurtenisweergave kan vervolgens de gebeurtenis die aanleiding gaf tot het alarm nader worden geanalyseerd.

Beeldnabewerking (contrast, zoomen, opheffen lensvervorming)

Het opheffen van de vervorming van groothoeklenzen zowel bij live weergave als bij afpelen is standaard in het MxControlCenter geïntegreerd; hetzelfde geldt voor de vergroting van beeldfragmenten en nabewerking voor afdruk- en opslagfuncties.
In de volgende afbeelding ziet u links het oorspronkelijke beeld van de MOBOTIX-camera met 90° supergroothoeklens en rechts het met MxControlCenter bewerkte, van vervorming ontdane beeld.

Vervorming opheffen en panning tegelijkertijd met MxControlCenter:

links het oorspronkelijke beeld met 180° supergroothoeklens en rechts het met MxControlCenter bewerkte beeld.

Zoomen met MxControlCenter:

ook nummerplaten zijn probleemloos te lezen.

Ondersteunt analoge en digitale PTZ-camera's

Het MxControlCenter geeft niet alleen live beelden van de MOBOTIX-camera's of IP-camera's van andere fabrikanten weer, maar ook analoge camera's van andere fabrikanten kunnen in de professionele centrale worden geïntegreerd. MOBOTIX-camera's slaan beelden en alarmmeldingen niet alleen intern op, maar kunnen deze ook in externe geheugens op het LAN opslaan in speciale mapstructuren, waartoe het MxControlCenter vervolgens toegang heeft voor weergave en analyse.

 

 

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW