logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Camerabewaking: draadloze verbindingen

Draadloos camerasignalen overzenden kan alleen als de hoeveelheid data voldoende gecomprimeerd wordt om zonder dataverlies én zonder netwerkoverbelasting alle gegevens te kunnen overseinen.

In vele gev allen is het praktisch niet mogelijk bekabeling aan te brengen, of is de kost om dit te doen te hoog. Voor minder dan de prijs van een installateur die 2 uren werk heeft om kabels aan te leggen voor een bekabelde verbinding kunnen wij u een kwalitatieve en supersnelle (54Mb/sec) draadloze verbinding bezorgen.

Gevalstudie: draadloze verbinding, 15m

Indien een bekabeling over 15 tot 20 meter moet worden aangelegd, waarvan de kost hoger is dan €80 kunnen we met een standaard access point van €50 en een half uur werk u een snellere, goedkopere en efficiëntere draadloze oplossing bieden.

Gevalstudie: draadloze verbinding, > 100m

Voor grotere afstanden wordt het nog minder rendabel om kabels te leggen; een draadloze 5GHz straalverbinding kan in dit geval de oplossing zijn.

Een draadloze straalverbinding verzorgt data-overdracht met snelheden rond de 150MBps, over afstanden tot tientallen kilometers.

In maart 2015 werd een eerste straalverbinding opgesteld vanaf de toren van het Belfort in Gent naar een groot beeldscherm op het Sint Baafsplein zodat live concerten het spel van de beiaardier kunnen vertonen aan het groot publiek (tijdens concerten: eerste vrijdagavond van de maand)

Klik hierContacteer ons

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW