logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Camerabewaking

 

camerabewakingHebt u nood aan een permanente camerabewaking met opslagcapaciteit, met gesofisticeerde opnamemogelijkheden (zónder dure en/of merkgebonden NVR of DVR!!! ...alles op standaard computerapparatuur) en met uitgebreide beeldbewerkingsmogelijkheden (inclusief gratis software, full license, geen proeftijd!!!). Of zoekt u een eenvoudige oplossing voor het doorsturen van camerabeelden naar uw gsm of PDA? Wij hebben de expertise in huis om u te helpen.

Enkele toepassingen:

Wij hebben alle expertise in huis om u de voor u ideale oplossing te bieden. Onze uitgebreide markt- en productkennis zal dienen om u bij te staan in deze technisch complexe materie en toch de voor u meest geschikte oplossing te vinden. Het door ons gebruikte materiaal is ontworpen en gefabriceerd conform mil-standaarden en staat dus garant voor decennia lange levensduur. Daarom bieden wij ook standaard een omnium garantie van minimum twee jaar.

Camerabewaking kent de voorbije jaren een explosieve groei. Redenen zijn de steeds lagere investeringskosten, de steeds toenemende mogelijkheden en toenemende eisen naar veiligheid en/of controle.

Er is een verschil tussen bewakingscamera's en camera's voor private doeleinden (thuisopnames van bijvoorbeeld de eigen tuin met spelende kinderen aan een zwembad). De eerste categorie heeft als expliciet doel controle en/of bewaking en valt dus onder de camerawetgeving. De tweede categorie is uitsluitend creatief bedoeld en moet niet worden aangegeven.

Beide hebben echter implicaties:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Het belang van een correcte melding van een camera of -systeem kan niet genoeg onderstreept worden.

Technologie als IP camera's laten toe een camera op een heel eenvoudige manier op een pc aan te sluiten, eventueel draadloos, en de beelden indien gewenst op een gsm of pda te bekijken, om het even waar.

Bewakings- en toezichtscamera's vallen echter onder een heel strikte wetgeving waaraan de voorbije jaren onder invloed van de privacycommissie heel wat is toegevoegd, lees "verstrengd". Zie het deel "camerawetgeving".

Camera's worden meestal geïntegreerd in een systeem waarbij beelden worden opgenomen, eventueel met geluid. Verscheidene mogelijkheden ook op dit vlak: compressietechnologie, beeldverwerking, audioverwerking, enzovoort worden allemaal mogelijk gemaakt door de steeds maar complexere en verbeterde technieken. Toepassingen als nummerplaatherkenning, bewegingsdetectie, branddetectie,.. worden in toenemende mate gangbare praktijken.

Hier is een film met een voorbeeld van "autotracking" te zien. Zodra beweging wordt geregistreerd zoomt de camera automatisch in op, en volgt, het doel.

Zie ook de pagina over camerawetgeving.

 

 

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW