logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Camerabewaking: draadloze verbindingen

Draadloos camerasignalen overzenden kan alleen als de hoeveelheid data voldoende gecomprimeerd wordt om zonder dataverlies én zonder netwerkoverbelasting alle gegevens te kunnen overseinen. Klik op de foto's om documentatie te downloaden.

In vele gevallen is het praktisch niet mogelijk bekabeling aan te brengen, of is de kost om dit te doen te hoog. Voor minder dan de prijs van een installateur die 2 uren werk heeft om kabels aan te leggen voor een bekabelde verbinding kunnen wij u een kwalitatieve en supersnelle (+500Mb/sec) draadloze verbinding bezorgen.

Datatransmissie voor camerabeelden en voor andere datatoepassingen is volledig transparant. Draadloze systemen voor transmissie van camerabeelden en -opnames kunnen feilloos gemengd worden met alle andere vormen van data, inclusief standaard internet access.

Draadloze access points (hotel, kantoor,..)

Enterprise Wifi

Draadloze AP's voor kantoor, hotel, etc.. kunnen worden voorzien met krachtige omnidirectionele antennes voor dekking van grote oppervlaktes. Meerdere antennes kunnen worden gekoppeld voor naadloze overgang van de ene AP naar de andere, volledig transparant, zonder interferentie of tussenkomst door de gebruiker.

Access points kunnen volledig worden geprogrammeerd met beveiligingen, gebruikersbeperkingen, etc..

Meerdere AP's kunnen in groep worden geprogrammeerd, admin met een zeer gebruikersvriendelijke UI.

Vanaf €100 excl. BTW per AP.

Klik op de foto's om documentatie te downloaden.

 

Straalverbindingen (+100m .. 100km)

 

Nanostation M5 5GHzAirfiber 24GHzVoor grotere afstanden wordt het nog minder rendabel om kabels te leggen; een draadloze 5GHz of 24GHz straalverbinding kan in dit geval de oplossing zijn. Met correcte antennes kunnen afstanden van enkele tot honderden kilometers (line-of sight) worden overbrugd en full-duplex transmissiesnelheden van +2Gbps worden gegarandeerd.

In maart 2015 werd een eerste straalverbinding opgesteld vanaf de toren van het Belfort in Gent naar een groot beeldscherm op het Sint Baafsplein zodat live concerten het spel van de beiaardier kunnen vertonen aan het groot publiek (tijdens concerten: eerste vrijdagavond van de maand).

Nieuwe projecten staan op stapel, meer en meer wordt voor datatransmissie tussen sites gebruik gemaakt van professioneel ontworpen draadloze oplossingen.

Directionele antennes (2,4 en 5GHz) zijn al beschikbaar vanaf €150 excl. BTW. Draadloze straalverbindingen over afstanden +100m aan 750Mbps kunnen al vanaf €500. Klik op de foto's om documentatie te downloaden.

 

Enterprise Wifi

 

 

 

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW