logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Brandbeveiliging: meldkamer

Brand is misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenis waar u mee kunt worden geconfronteerd, en kan zeer ingrijpende en vergaande gevolgen hebben! Een meldkamer (kosten zijn fiscaal aftrekbaar!!) kan van onschatbare waarde zijn in geval van brand.

Op eenvoudige kan uw inbraakbeveiligingsinstallatie uitgerust worden met een bedrade of draadloze rook-, vlam-, of gasdetector. U hoeft geen specifieke brandmeldinstallatie te hebben, en meerdere van dergelijke detectoren kunnen worden aangesloten.

Deze detectoren waken 24 uur per dag ongeacht of de alarmcentrale is ingeschakeld of niet. Zodra rook, vuur of gas (afhankelijk van het type detector) wordt waargenomen treedt de sirene in werking en wordt (indien aangesloten) de meldkamer gealarmeerd en deze zal zowel ter plaatse inbellen als de brandweer ter plaatse sturen (afhankelijk van het afgesproken protocol). Op dergelijke ogenblikken zijn de meeste mensen zo overmand door paniek dat een koelbloedige bijstand zoals deze door een meldkamer kan worden geboden mensenlevens redt en schade kan beperken.

Ook medische urgenties kunnen op dergelijke wijze worden behandeld: een eenvoudige alarmknop volstaat om via de inbraakbeveiligingsinstallatie een noodsein naar de meldkamer te sturen; deze zal onmiddellijk de hulpdiensten en/of de MUG ter plaatse sturen. Contacteer ons voor meer informatie.

Ook een manuele brandmeldknop op het klavier van onze inbraakbeveiligingssytemen laten toe een brandalarm te activeren: een signaal wordt naar een meldkamer gestuurd die u telefonisch zullen proberen te bereiken, en afhankelijk van de gemaakte afspraken al dan niet de brandweer sturen.

 

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW