logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Brandbeveiliging

 

De afdeling Branddetectie van Electro Security Services biedt brandbeveiligingsoplossingen voor zowat elk risico dat in een bedrijf of gebouw kan voorkomen. Wij leveren onze brandbeveiligingsinstallaties zowel aan particulieren als aan handelszaken, bedrijven, openbare gebouwen, scholen, industrie, ... Onze diensten omvatten zowel de installatie als het onderhoud van conventionele of van adresseerbare systemen.

Onze brandbeveiligingsinstallaties worden steeds opgemaakt conform de NBN S21-100 normering, en voor brandbeveiligingsproducten werken wij samen met gerenommeerde internationaal erkende fabrikanten.

Bent u een industrieel productiebedrijf, een kantoorgebouw, een opslagbedrijf, een horecabedrijf, rusthuis, hotel of een residentiƫle woning, wij ontwerpen samen met u een aangepaste oplossing voor uw beveiligingsproblematiek. Wij hebben daarbij een uitgebreid en extern gekeurd gamma aan technieken en technologieƫn ter beschikking.

Ook voor gas- en CO-detectiesystemen, sturing van rookafvoerluiken en voor actieve brandbestrijdingsapparatuur kan u bij ons terecht.

Klik hierContacteer ons

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW