logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Brandbeveiliging: draadloze systemen

 

Geklasseerd gebouw? ..Art Deco interieur? ..of gewoon vergeten bekabeling te leggen? Of u wilt/moet branddetectie plaatsen maar u vreest opzichtige kabelgoten, kap- en breekwerken met nadien al te vaak slechte afwerking...

Argus draadloze branddetectie, EN12094-1, EN54-18, EN54-25 en EN54-7 gecertifieerd, LPCB 928k keuring, goedgekeurd voor installatie in Belgiƫ.

Draadloze detectoren, sirenes en handmelders worden aangesloten ofwel op Argus centrales ofwel op om het even welk ander merk van analoge of adresseerbare brandmeldcentrales.

Hebt u een geklasseerd gebouw of een gebouw waar de bekabeling voor de brandmelding werd vergeten of niet aanwezig is en u wilt/moet een gekeurd brandmeldalarmsysteem plaatsen dan is dat perfect mogelijk met dit systeem.

Handmelders, rook- en/of vuurdetectoren, sirenes: alles kan draadloos worden aangebracht.

 

Meerdere installaties door ons in Belgiƫ geplaatst en door de brandweer goedgekeurd getuigen van de realiseerbaarheid van een draadloze branddetectie voor uw situatie.

 

 

Feilloze transmissie met dubbel-overwaakte en gecodeerde kanalen zorgen voor een permanente en ononderbroken bewaking tegen brand, rook of vuur.

Installatietijd voor een draadloos systeem met 10 detectoren, 5 handmelders en 2 sirenes bedraagt 1 mandag, geprogrammeerd en opgeleverd.

Geen enkele kabel wordt gelegd (behalve de voeding naar de centrale), geen kabelgoten of opzichtige kapwerken, geen beschadigingen aan uw interieur.

De functionaliteit van de centrale is deze van hoog-professionele systemen: doormelding indien gewenst of vereist (IP of GSM/GPRS).

 

 

Klik hierContacteer ons

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW