logo

contacteer ons 

Electro Security Services

Brandbeveiliging: beschrijving

Branddetectiesystemen, of een brandmeldcentrale (een synoniem), zijn een wezenlijk onderdeel van de brandbeveiliging preventie.

Anders dan bouwkundige brandpreventie, die zich vooral bezig houdt met het voorkomen van voortplanting van de brand, is een brandmeldinstallatie (nog een synoniem) erop gericht anderen te laten weten dat er een brand aanwezig is. Een brand is nooit 100% te voorkomen. Zeker niet als u bedenkt dat de meeste branden worden veroorzaakt door slechte elektrische contacten en/of verouderde leidingen of door brandstichting.

Veel ondernemers zien de noodzaak nog niet van branddetectie. Wel is het de normaalste zaak dat er brandblussers en brandhaspels in het bedrijf aanwezig zijn. Maar elektrische defecten en brandstichting gebeuren ook buiten kantooruren en wie meldt u dan de brand? Juist: een goed brandmeldsysteem.

60% van de bedrijven gaan failliet door een grote brand, terwijl bijna iedereen denkt dat hij zijn zaakjes goed geregeld heeft. Helaas stelt de brandbeveiliging in de meeste bedrijven niet meer voor dan het hebben van blusmiddelen en een brandbeveiliging in de vorm van een brandkluis.

Uw bedrijf binnen één uur weg? Laat u niet verrassen; voorkom dat al uw geïnvesteerde tijd, energie, ideëen en kapitaal verbranden of nog erger: dat uw goed verzorgde pensioen in vlammen opgaat. Electro Security Services concipiëert en installeert branddetectiesystemen volgens de BOSEC normering. Een goed branddetectiesysteem wordt gecombineerd met een ontruimingssysteem (u wilt immers dat iedereen het pand veilig kan verlaten).

Electro Security Services ontwerpt, levert en installeert betaalbare brandmeldsystemen. Alle materiaal en plaatsing conform BOSEC en NBN21-100 norm. Bescherm uw vermogen en maak een afspraak met ons.

Klik hierContacteer ons

 

webdesign: http://mysafety.be Incl. BTW